• Voor de meest recente zondagsvieringen Klik hier

Uw wachtwoord en gegevens wijzigen

Uw wachtwoord en gegevens wijzigen

Een heel duidelijke gids voor het aanmaken van goede wachtwoorden vind je op: https://www.vpngids.nl/veilig-internet/surfen/veilige-wachtwoorden-maken-en-beheren/

Het is makkelijk je wachtwoord en je eigen gegevens aan te passen op deze website als het nodig is. Hiervoor moet je wel eerst aangemeld zijn als gebruiker!

In het menu "Aanmelden" zit een tweede optie: "Gegevens aanpassen". Je moet eerst aangemeld zijn alvorens je de data kunt aanpassen. ga met de cursor over het woord "aanmelden" en deze optie verschijnt.

 Schermafbeelding_2022-07-09_om_12.07.10.png

Als je daarop klikt, krijg je een scherm om verschillende gegevens aan te passen:

Schermafbeelding_2022-06-18_om_18.04.59.png

Je past de velden aan die je wenst aan te passen. Alleen de gebruikersnaam kan je niet aanpassen. In het voorbeeld hierboven waren de adresgegevens niet ingevuld bij het registreren. Anders worden deze reeds ingevulde  gegevens ook getoond, en zijn ze aanpasbaar.

Na het aanpassen, druk je op de groene knop "Verstuur" en de aanpassing is gebeurd! Als je je wachtwoord hebt aangepast, zul je vanaf nu met het nieuwe wachtwoord moeten aanmelden.

 

Contactinformatie

©2005-2023 Filosofenfontein

✉️   info@filosofenfontein.be

Ondernemingsnummer: 0775.603.387

Bankgegevens:"FIFO Heverlee" 

KBC: BE11 7340 3906 5848

Volg ons op Sociale media

QR Code

Door je camera op deze code te houden krijg je het adres van deze website op je smartphone of tablet. Dan kan je de hele website bekijken.