• Voor de meest recente zondagsvieringen Klik hier

Aanmelden

Om op de website de pagina's gereserveerd voor de leden van Filosofenfontein te kunnen bekijken, moet je aangemeld zijn. Daarvoor moet je wel eerst geregistreerd zijn. De registratie moet maar één keer gebeuren.

Als je nog niet geregistreerd bent als gebruiker van Filosofenfontein, kan je zelf jouw registratie in orde brengen. Gedetailleerde uitleg daarover, vind je hier:
Registreren op de website van Filosofenfontein .

Aanmelden doe je door in het menu op 'Aanmelden' te klikken of via het aanmeldformulier dat rechts op het scherm staat (of helemaal onderaan afhankelijk van de schermgrootte) net boven de kalender. Het aanmeldformulier vind je ook hieronder:

  • Je vult je gebruikersnaam en wachtwoord in en drukt op de groene knop 'Aanmelden'
  • Als je het vakje ‘Onthoud mij’ aankruist, dan worden je gebruikersnaam en wachtwoord bijgehouden in de browser, zodat die gegevens bij je volgend bezoek aan de website reeds ingevuld zijn en je enkel nog op de groene knop ‘Aanmelden’ moet klikken. 
  • De drie velden onder de groene knop 'Aanmelden' zijn: 
  • Registreren> Deze knop dient om je registratie in orde te brengen.
  • Gebruikersnaam vergeten> Als het aanmelden niet lukt, kun je jouw gebruikersnaam laten opsturen naar je e-mailadres (het adres dat gebruikt werd tijdens je registratie)
  • Wachtwoord vergeten> Dit start een proces om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Jouw e-mailadres is daarvoor heel belangrijk.

Gedetailleerde uitleg hoe met die drie velden om te gaan vind je hier: 
Aanmelden op de website van Filosofenfontein

Nadat je aangemeld bent, kan je jouw gegevens zelf aanpassen. Ga daarvoor in het menu naar ‘Aanmelden’ en klik daar op ‘Gegevens aanpassen
In de pagina die dan verschijnt, kan je jouw gegevens aanpassen. De meeste velden zijn facultatief, maar het is een goede praktijk om jouw wachtwoord te veranderen naar een eigen wachtwoord.

Je kan je altijd afmelden. Ga daarvoor in het menu naar ‘Aanmelden’ en klik daar op ‘Afmelden’.
Na 24 uur word je systematisch afgemeld.

Contactinformatie

©2005-2024 Filosofenfontein

✉️   info@filosofenfontein.be

Ondernemingsnummer: 0775.603.387

Bankgegevens:"FIFO Heverlee" 

KBC: BE11 7340 3906 5848

Volg ons op Sociale media

QR Code

Door je camera op deze code te houden krijg je het adres van deze website op je smartphone of tablet. Dan kan je de hele website bekijken.