Aandacht!

Liednamiddag Filosofenfontein 17 december om 15 uur

 

Kerstvieringen op Filosofenfontein 

Zondagmorgen 24 december is er geen viering om 10.30 uur

Zondagavond 24 december start de kerstviering om 21 uur

Maandag 25 december (kerstdag) is er geen viering om 10.30 uur

 --------------------------------------------------------------

Het website menu

Het website menu bevat de volgende velden. Je kan met de cursor over de woorden gaan staan, en verdere onderverdeling zien, als die er is. Door op een woord in het menu te klikken krijg je de volgende pagina's van de website te zien. Probeer dit gerust uit, en snuffel rondt!

 Schermafbeelding_2022-07-09_om_10.48.18.png

Welkom

Dit is de welkomstpagina op de website voor de bezoekers. Als bezoekers aangemeld zijn, kunnen wij kiezen om een andere pagina in te stellen als welkompagina. Suggesties welkom!

Liturgie

Als je op het woord “Liturgie” beweegt met de cursor of⌄ klikt, klapt het menu uit, en kan je een onderverdeling zien. Op een woord klikken, opent de pagina. Je kan hier de teksten vinden van de zondagsvieringen, of informatie over de alternatieve vormen van liturgie kiezen.

Gemeenschap

Het menu gemeenschap bevat pagina’s over de verschillende activiteiten van de gemeenschap. Hier vind je ook informatie over Space for Grace

Vorming

Het menu vorming bevat verdere informatie over het avondprogramma en over het Leerhuis.

Archief

Het Archief bevat alle historische informatie van Vieringen en Vorming op Filosofenfontein

FIFO vzw

Dit menu is gereserveerd voor leden van FIFO vzw. Je wordt lid van deze VZW, als je geregistreerd bent, en aangemeld. Registreren en aanmelden wordt in een verder artikel uitgelegd.

Links

Hier kan je links vinden naar andere websites die interessant zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld links naar de website van de Dominicanen, Space for Grace, en Bezield Verband. Suggesties voor andere websites altijd welkom!

Over ons

Hier vind je contactgegevens over ons, de mogelijkheid om een mail te sturen, en onze bankgegevens.

Aanmelden

Dit is een belangrijke knop, die dient om U aan te melden als geregistreerde gebruiker van Filosofenfontein (Lid van FIFO vzw). Bezoekers kunnen zichzelf registreren op de website, om zich daarna met hun zelfgekozen gebruikersnaam en wachtwoord aan te melden. Registreren moet maar eenmalig gebeuren.

Registreren zal in een afzonderlijk artikel worden uitgelegd.

Contactinformatie

©2005-2023 Filosofenfontein

✉️   info@filosofenfontein.be

Ondernemingsnummer: 0775.603.387

Bankgegevens:"FIFO Heverlee" 

KBC: BE11 7340 3906 5848

Volg ons op Sociale media

QR Code

Door je camera op deze code te houden krijg je het adres van deze website op je smartphone of tablet. Dan kan je de hele website bekijken.