• Voor de meest recente zondagsvieringen Klik hier

Denkdag

DOEL

Op 30 april namen 21 mensen van Filosofenfontein deel aan een denkdag in Het Schrijn te Herent. Vertrekkend vanuit onze mooie herinneringen uit het verleden van Filosofenfontein en met aandacht voor de uitdagingen waar we momenteel voor staan, hebben we nagedacht, van gedachten gewisseld en zelfs durven dromen van de toekomst.
Uiteindelijk zijn we samen tot enkele belangrijke prioriteiten gekomen, waaraan we in de komende maanden en jaren best voldoende aandacht besteden. We willen immers een duurzame toekomst voor Filosofen-fontein verzekeren.

VERLOOP VAN DE DAG

Na een korte inleiding en welkomstwoordje van Lut en van pater Marcel, werd onderstaande samenvatting van de enquête gebracht.
Vervolgens hebben we onze reacties en bedenkingen uitgewisseld in subgroepjes en nadien gerapporteerd aan de ganse groep.
Vanuit een rijkdom aan achtergrondinformatie betreffende sterkten van de gemeenschap van Filosofenfontein maar ook vanuit de uitdagingen waar we voor staan, zijn we gaan dromen en ons gaan verbeelden hoe Filosofenfontein er binnen 5 jaar zou kunnen uitzien.
Na een uitwisseling van onze beelden en het zoeken naar punten van overeenstemming, hebben we een aantal belangrijke krachtlijnen voor onze werking in de komende maanden en jaren vastgelegd.
We hebben deze verrijkende en boeiende dag afgesloten met een drink waarbij enkele mensen een heilswens voor Filosofenfontein hebben verwoord.

Evenement-informatie

Startdatum 30-04-2022 09:30
Einddatum evenement 30-04-2022 16:00
Max. deelnemers Onbeperkt

Contactinformatie

©2005-2024 Filosofenfontein

✉️   info@filosofenfontein.be

Ondernemingsnummer: 0775.603.387

Bankgegevens:"FIFO Heverlee" 

KBC: BE11 7340 3906 5848

Volg ons op Sociale media

QR Code

Door je camera op deze code te houden krijg je het adres van deze website op je smartphone of tablet. Dan kan je de hele website bekijken.