• Voor de meest recente zondagsvieringen Klik hier

KERST BELEVEN IN GRECCIO

Het kerstverhaal van Greccio laat ons zien hoe bewogen Franciscus was door het evangelie over de geboorte van Christus. Als minderbroeder wou hij dit gebeuren met lijf en leden doorleven, met het publiek als deelgenoot. 

Daar willen we jullie ook van laten proeven, door enkele thema's uit het verhaal van Greccio daadwerkelijk te beleven. Dit doen we via rolinleving. Dat is geen toneel, geen theater, waarbij je iets van buiten moet leren en naar voor brengen! De begeleider laat jullie stap voor stap inleven in Franciscus, de graaf, andere personages, ... op zo'n manier dat het gebeuren voor de groep en elkeen een actuele betekenis krijgt. 

Geen ervaring vereist! ​

 

PRAKTISCH

Inschrijven
Meer informatie en inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Deelnameprijs is 12 euro.

Indien dit bedrag je verhindert om deel te nemen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. TAU beschikt over een sociaal fonds waarmee we waar nodig kunnen bijpassen.

Locatie
Parochiezaal Sint-Franciscusparochie
Tiensesteenweg 190
3001 Heverlee

Wanneer?
Zaterdag 23 december van 10u tot 12u30.

Bibliodramabegeleidsters
Brigitte Puissant & Katia Van Cleynenbreugel

Evenement-informatie

Startdatum 23-12-2023 10:00
Einddatum evenement 23-12-2023 12:30
Max. deelnemers Onbeperkt
Prijs per persoon Deelnameprijs is 12 euro.
Locatie Parochiezaal Sint-Franciscusparochie

Locatiekaart

Contactinformatie

©2005-2023 Filosofenfontein

✉️   info@filosofenfontein.be

Ondernemingsnummer: 0775.603.387

Bankgegevens:"FIFO Heverlee" 

KBC: BE11 7340 3906 5848

Volg ons op Sociale media

QR Code

Door je camera op deze code te houden krijg je het adres van deze website op je smartphone of tablet. Dan kan je de hele website bekijken.